Dades personals

La meva foto
Alumne de 4rt de pedagogia la qual intenta trobar el seu camí.

dilluns, 19 de maig del 2008

Un bloc més al mur de la pedagogia

Anàlisi d’investigacións educatives… personalment a l’hora de matricular-me vaig escollir aquesta assignatura ja que l’enfocava i plantejava d’una altra manera. Pensava que seria “rollo” tècniques o mètodes o les famoses bases.. però no... aquesta assignatura a tingut un enfocament totalment pràctic ((fet que es correlaciona amb que no hi hagi exàmens)) En aquesta no hem donat teoria si no que hem pogut posar a la pràctica tots els coneixements prèviament consolidats en altres matèries, punt fort de l’assignatura ((terrible dic que el fet que no hi hagi matèria és un punt fort)).



No obstant la manca d’informació teòrica es compensa ((i molt)) amb la gran i repeteixo GRAN FEINADA que hi ha en l’assignatura, FEINADA de diversa índole ((anàlisi d’articles i vídeos, realització d’esquemes, xerrades, història de vida...)) però això si, constant. El Blog ens ha permès posar en pràctica aquesta nova metodologia d’assignatura permetent-nos un treball continu. Crec que el Blog es un altre punt fort ja que molts de nosaltres desconeixíem la seva existència i a la vegada es una eina totalment pràctica i innovadora si la relacionem amb temes estudiantils i personalment. Crec que d’ella se’n poden extreure molt bons resultats.



Que dir del treball d’investigació.... realment aquest treball ens ha portat més mals de caps dels que ens pensàvem, sobretot al veure una setmana abans que amb el plantejament inicial de dos centres, no podíem recollir prou dades significatives per refutar o validar la nostra hipòtesis principal. No obstant els últims 5 dies ((que lleig es dir-ho)) ens vam posar les piles i... venga entrevistes i qüestionaris. Per sort que al final hem fet feina per més d’un 5... ((no??)). Que recalcar de la investigació... doncs al llarg de la carrera ja n’hem fet d’altres, però potser en aquesta ens hem implicat més ja que les anteriors estaven formades per simples qüestionaris i en aquesta hem utilitzat un altre mètode de recollida de dades, l’entrevista, fet que inclou una major implicació per part dels investigadors. Un cop acabada, els mals de cap es van esfumar i fins i tot ens vam sentir orgulloses (( si més no jo)) de la feina feta!!!!



Fins aquí la meva valoració de l’assignatura.. un bloc més que construeix el mur de la pedagogia.