Dades personals

La meva foto
Alumne de 4rt de pedagogia la qual intenta trobar el seu camí.

dimecres, 30 de gener del 2008

Atenció!!! La Cristina cometa!!!

Primer de tot dir que després de molts intents de fer eixerit el meu Blog, el qual encara no m’acaba d’agradar del tot, he decidit, si més no durant una setmaneta, mantenir aquest fons blau... blau... Blau marí?? Blau elèctric? Blau clar? Blau celest? Mira que n’hi ha de blaus però aquest és un fons de blau simple.

Perquè no hi ha un blau com el de les maduixes

Un cop he aconseguit agregar tots o gairebé tots els blogs dels companys d’aquesta assignatura m’he decidit a posar una nova entrada explicant i comentant les expectatives de les primeres classes de l’assignatura.

La idea de fer un diari o carpeta d’aprenentatge en una assignatura no és una idea gaire innovadora ni motivadora, ja que últimament gairebé tots els professors ens demanen la famosa carpeta d’aprenentatge. No obstant realitzar-la a través d’un blog i permetent així fer-la d’una manera més dinàmica crec que és un mètode molt creatiu i innovador el qual ens crida l’atenció a tots els alumnes.

Els objectius que es pretenen assolir mitjançant l’assignatura de “Anàlisis de investigacions educatives" personalment em criden molt l’atenció i crec que ens serviran per tal de poder desenvolupar la nostra feina de pedagogs d’una manera més eficaç i eficient aconseguint complir, d’aquesta manera, amb els nostres propis objectius personals i professionals.

El tercer dia de classe vam realitzar l’avaluació inicial de l’assignatura la qual constava de 7 preguntes on hi podem destacar:

Quines diferències creus que hi ha entre la investigació i l' avaluació educativa? Per a què s'investiga? Quin impacte tenen les investigacions avui en dia? Quins són els seus protagonistes?

Crec que realitzar aquest tipus d’avaluacions inicials és un procés molt necessari per saber el nivell del qual partim cadascun dels alumnes i així poder endinsar-se vers els continguts a treballar des d’una base igualitària.

Per últim també es van comentar possibles temes de treball els quals el meu grup i jo ja n’hem fet una ullada.

Això és tot fins el dia d’avui!!!!

Arreveure!!!

dimarts, 22 de gener del 2008

El primer dia!!!!


Vet qui ho diria... en una assigantura de la carrera estem montant un blog.. curiosa la vida, no??

Venga a escriure tots i a comentar-hi!!!!